Ontwerp & Uitvoering

Ontwerp & Uitvoering

De basis van het tuinontwerp zijn de verwachtingen die u hebt van uw tuin. Wilt u een onderhoudsarme tuin of wilt u juist tuinieren ? Heeft u een gezin en moeten de kinderen kunnen spelen in de tuin of wilt u lekker relaxen met vrienden. Uw smaak en de praktische eisen worden verwerkt in het tuinontwerp. Het is uw tuin en u moet zich er prettig in voelen.

De tuin vergroot uw leefplezier als u erin zit , maar is ook een belangrijk onderdeel van de sfeer van uw huis als u thuiskomt of wanneer u vanuit de kamer naar buiten kijkt. De tuin moet het hele jaar er mooi uitzien, ook in de winter. Het beplantingsplan bevat wintergroene elementen en een gevarieerde beplanting zodat de tuin aantrekkelijk is in zomer en winter.

Ik help u kiezen uit het enorme aanbod van tegels en andere materialen. We bespreken alle mogelijkheden en onmogelijkheden van uw tuin.

ANNEKE VAN MEGEN TUINEN biedt u een complete service, van het eerste gesprek via het ontwerpproces tot en met de realisatie van de tuin. Samenwerking met de beste hoveniers en aannemers garandeert een hoge kwaliteit van uitvoering.

De kosten van het ontwerp zijn o.a. afhankelijk van de grootte van de tuin. Nadat ik tijdens het kennismakingsgesprek uw tuin heb gezien en meer informatie heb over uw wensen en eisen voor de tuin kan ik u precies zeggen wat het ontwerp voor uw tuin kost. Ook het budget voor de uitvoering van de tuin wordt besproken.

U ontvangt een zeer gedetailleerd ontwerp op schaal, een beplantingsplan en een beplantingslijst.